Herlev
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: søndag d. 22. maj 2022

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: søndag d. 22. maj 2022

DR1

05:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:10  

Alene i vildmarken USA VIII (11:12)
Alene i vildmarken USA VIII (11:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Der er kun tre deltagere tilbage i overlevelseseksperimentet. Mens en kæmper med savnet af sine kære, truer et nyt rovdyr en andens levetid i konkurrencen. Hvem holder ud og vinder præmien på 500.000 dollars?

07:15  

Alene i vildmarken USA VIII (12:12)
Alene i vildmarken USA VIII (12:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Gense nogle af de mest utrolige og faretruende øjeblikke i Alene i vildmarkens historie - fra følelsesmæssige sammenbrud, populære shelterkonstruktioner, overlevelses-tricks og sammenstød med vilde dyr. Og ikke mindst de rørende vinderøjeblikke.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

En lille pause med Søren Ryge
En lille pause med Søren Ryge

08:25  

Taggart: Knivtricket
Taggart: Knivtricket Skotsk krimi fra 2008. (Taggart: The Knife Trick) En juraprofessor bliver stukket ihjel af en kollega for øjnene af 30 politielever. Først ligner det en tragisk ulykke, for angrebet var led i en øvelse, og det var meningen, at knivsbladet skulle give efter. Snart bliver det imidlertid klart, at nogen har pillet ved kniven, så det fingerede angreb fik dødelig udgang. Men hvem og hvorfor? Taggartholdet går på jagt efter svarene. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Patrick Harkins.

08:25  

Taggart: Bortførelsen
Taggart: Bortførelsen Skotsk krimi fra 2008. (Taggart: Cold Reader) Da en ung kvinde bliver bortført, bliver Matt Burkes team kontaktet af det kendte spiritistiske medium Clare Vorland, der hævder, at hun kan hjælpe med at opspore pigen. Burke er overbevist om, at Clare er en fupmager, men da hun forsyner politiet med vigtige spor, må han spørge sig selv, om hun måske alligevel har særlige evner. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Adrian McDowall.

DR2

08:15  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:55  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (1)
Rosa fra Rouladegade III (1) Ferdinands far er den sejeste far i hele verden. Synes Ferdinand. For eksempel har han det blå bælte i judo. Ferdinand dyrker også judo, og sammen med Rosa finder han en fantastisk forklædning for at kunne udspionere der, hvor de begge træner. For Ferdinand og Rosa skal bage en helt særlig kage til faderen, og den skulle gerne passe perfekt til ham.

06:00  

Ernest & Celestine (7)
Ernest & Celestine (7)

06:10  

Sarah og And (8)
Sarah og And (8)

06:20  

Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER
Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER Thomas' store idol er action-helten 'General Stålfjæs'. Han vil gerne have Jakob til at forstå, hvor fantastisk sej 'Stålfjæs' er, så han gør alt, hvad han kan, for at få Jakob overbevist. Jakob er fuldstændig ligeglad med Thomas og 'Stålfjæs', for han er nemlig helt fordybet i sin modeltogbane og de dukker, der er med toget. Thomas bliver nysgerrig på, hvad det er Jakob laver, men hver gang han prøver at være med, så dukker 'Stålfjæs' op i Thomas' samvittighed, og forsøger at få Thomas til at sabotere Jakob.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Op og Hop II (1)
Op og Hop II (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hanne Riffel, der laver krible krable gymnastik.

07:10  

Simon
Simon

07:10  

Gurli Gris VII (51)
Gurli Gris VII (51) Tegnefilm med dansk tale

07:10  

Gurli Gris VII (49)
Gurli Gris VII (49) Tegnefilm med dansk tale

07:10  

Gurli Gris VII (43)
Gurli Gris VII (43) Tegnefilm med dansk tale

07:10  

Gurli Gris VII (41)
Gurli Gris VII (41) Tegnefilm med dansk tale

07:15  

Gurli Gris VII (40)
Gurli Gris VII (40) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (52)
Gurli Gris VII (52) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (50)
Gurli Gris VII (50) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (44)
Gurli Gris VII (44) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (42)
Gurli Gris VII (42) Tegnefilm med dansk tale

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Pippi stikker af
Pippi stikker af Annika bliver sur på sin mor og vil løbe hjemmefra. Tommy og Pippi følger med. De kommer til et forladt hus, hvor de møder Konrad. Der har de det sjovt med bl.a at kravle på loftet. Dagen efter bliver de væk fra hinanden i skoven, da Pippi hopper i en tønde, ruller i vandet og skylles langt væk. Annika og Tommy finder hende til sidst og sammen rejser de ud på nye eventyr. Instruktør; Olle Hellbom Sverige 1970.

 
DR1

09:10  

Taggart: Farvel, skat
Taggart: Farvel, skat Skotsk krimi fra 2008. (Taggart: So Long Baby) På vej hjem efter en fugtig nat i byen finder Robbie Ross et spædbarn, der er blevet efterladt på en trappesten. Indenfor ligger husets ejer død i en blodpøl. Ved første øjekast ligner det et rovmord, men hvordan passer spædbarnet ind i billedet? Robbie og hans kolleger går på jagt efter svaret.

09:10  

Taggart: Notesbogen
Taggart: Notesbogen Skotsk krimi fra 2008. (Taggart: Grass) Robbie samler en kvinde op på en bar - og næste morgen er hans notesbog med navnene på alle hans meddelere i byens underverden forsvundet. Snart bliver en af meddelerne likvideret, og Robbie frygter, at det skyldes tyveriet af hans notesbog. Kan Robbie opklare sagen, inden hans karriere bliver dens næste offer? Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Ian Madden.

10:00  

Til gudstjeneste med Paula Larrain i Hellig Kors Kirke
Til gudstjeneste med Paula Larrain i Hellig Kors Kirke Kristendommens retorik er noget helt særligt. Og noget der optager Nørrebro præst Jens Andreas Christensen meget. Derfor har Paula Larrain i dag inviteret litteraturhistoriker Erik A. Nielsen med til gudstjeneste. Sammen taler de nærmere om forbindelserne mellem litteratur, billedkunst og teologi.

11:00  

Vilde haver - gør det selv: Sådan skaber du en vild altan
Vilde haver - gør det selv: Sådan skaber du en vild altan Byrummet giver ikke meget plads til den vilde natur og insekterne. I dette program viser havedesigner og biolog Katrine Turner dig, hvordan du kan skabe en vild tankstation (fødekilder) for sommerfugle, humlebier og andre insekter på din altan. Byd vildskaben velkommen og få et sjovere byrum med smukke planter og en livlig summen.

11:02  

Vilde haver - gør det selv: Sådan laver du et insekthotel
Vilde haver - gør det selv: Sådan laver du et insekthotel Giv mariehønen, de vilde bier og sommerfuglene et hjem i din egen have,, hvor de kan søge ly og læ. Havedesigner og biolog Katrine Turner viser her, hvordan du sammen med familien selv kan lave et insekthotel, ved hjælp af ting hun finder i skoven og i haven. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for dit eget hotelbyggeri.

11:15  

Den store juniorbagedyst - Så er det weekend!
Den store juniorbagedyst - Så er det weekend! Den garvede bagedystveteran Mette Blomsterberg er dommervikar i ugens program, som står i weekendens tegn. I den hemmelige udfordring dyster deltagerne om at bage flest pandekager på tid, og en lille forglemmelse får stor betydning for en af juniorbagerne. I mesterværksudfordringen bliver dommerne udfordret med både søde og sure lækkerier, når deltagerne skal bage kager med weekendens yndlingsslik.

DR2

09:25  

Gæsten og Hesten - Slår takten an i Vejen Kommune
Gæsten og Hesten - Slår takten an i Vejen Kommune Livsstileksperten Christine Feldthaus og komikeren Heino Hansen ved knapt nok hvor Vejen Kommune ligger! Men efter tre dage i lære som både pedel, naturvejleder og kunstkender er kommunen indprentet i de to for evigt. Kommunen glemmer heller aldrig dem, efter Heino Hansen får lov at føre den kommunale tamburstok hos den berømte Vejen Garden.

10:25  

Det stockholmske blodbad - kampen om tronen (1:2)
Det stockholmske blodbad - kampen om tronen (1:2) Svensk dokumentarserie fra 2020. Det stockholmske blodbad i 1520 er et af de mest dramatiske øjeblikke i Nordens historie. Men hvordan kunne hundrede mennesker blive henrettet midt i Stockholm? Var det helt og aldeles den danske kong Christian II's værk? To historikere afslører intrigespillet bag blodbadet. Det er et storslået drama med krig, kærlighed, sammensværgelser og bedrag. En dødbringende kamp om den svenske trone.

11:25  

Musik i virkeligheden - Savage Rose: "Stien i bjerget"
Musik i virkeligheden - Savage Rose: "Stien i bjerget" I en kælder på Nørrebro i København får Rasmus Poulsen gæster, der fortæller de virkelige historier bag en række markante sange. I 1989 tog Annisette og Thomas Koppel fra Savage Rose til Tyrkiet for som støtte at overvære en retssag mod medlemmer af musikgruppen Grup Yorum, der var anklaget for at have sunget på kurdisk. Et par dage senere optrådte Annisette og Thomas Koppel ved en udendørs koncert, hvor de sang og spillede det kurdiske nummer "Stien i bjerget" på dansk for derefter hurtigt at flygte ud af landet. Annisette fortæller om den oplevelse.

11:50  

Fotografier der forandrede verden (4:6)
Fotografier der forandrede verden (4:6) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Photos that Changed the World) Der findes billeder, der siger mere end tusind ord. Billeder, der har ændret den måde, vi lever og tænker på. Her dykker vi ned i historien bag det uforglemmelige fotografi af en terrorist med ansigtet skjult af en elefanthue under terrorangrebet ved OL i München i 1972. Og det ikoniske billede af Nelson Mandela, der bliver frigivet efter at have siddet fængslet i 25 år.

TVR

09:05  

Vennerne og det grønne lys 3 (4:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (4:20) Anders og Buster er sikre på, at det er Clora, der har været inde ved dem om natten. Men de andre venner vil have flere beviser. Kan de finde Clora og finde ud af, hvad hun har gang i?

09:15  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:25  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

09:55  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:20  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7)

10:35  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8)

10:50  

Alfons Åberg (4)
Alfons Åberg (4) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:05  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Fortællingen om tandfeen + Surt show for Garrett

11:25  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Bumpende babyer og rumsterende regenter + Visserul, lille baby

11:50  

Søskende-chok
Søskende-chok

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Fællessang
Fællessang I mere end 40 år har danskerne sunget med på tv-2s sange, og i aften skal vi synge sammen med dem i Fællessang, når de spiller nogle af deres største hits. Vi skal også til "Venedig og dø" sammen med Hjørring revyen, og så skal vi både synge klassiske salmer som "Sommersalme" og nye klassikere som "I morgen er der også en dag." Vi lover både dans, smukke øjeblikke og festlig stemning, alt sammen pakket ind i fællessang, fredag kl. 20.00 på DR1.

13:15  

American Song Contest (1:8)
American Song Contest (1:8) Amerikansk sangkonkurrence fra 2022. (American Song Contest 2022) 56 sangere, duoer og bands - fra nye talenter til internationale navne som Sisqó, Michael Bolton og Macy Gray - dyster om at vinde den amerikanske version af Melodi Grand Prix. Rapperen Snoop Dogg og Kelly Clarkson er værter ved showet.

14:35  

Unge Morse III (1)
Unge Morse III (1) Engelsk krimi fra 2016. (Endeavour) Endeavour Morse har trukket sig tilbage fra politiarbejdet. Den unge kriminalbetjent er stærkt desillusioneret efter sagen, hvor han kom under falsk anklage for mord. Men da en kvindelig buskonduktør findes myrdet, kan den tænksomme Oxford-opdager alligevel ikke lade være med at blande sig i efterforskningen. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

12:35  

Kulturelt - #BefriDenLilleHavfrue
Kulturelt - #BefriDenLilleHavfrue Det koster 300.000 kr. at parodiere Den Lille Havfrue. Og skulpturen er endnu engang blevet hovedperson i en kontroversiel sag om ophavsret. Vært Jonathan Herrik undersøger balladen om nationalsymbolet, der allerede har kostet dagspressen mange penge. Er det i virkeligheden Kulturministeriet, der har jokket i spinaten?

12:55  

På sporet af dronningerne (4:6)
På sporet af dronningerne (4:6) Historien om Caroline Mathilde er dybt tragisk. Som 15-årig bliver hun gift med sin fætter, den 17-årige kong Christian 7., og er pludselig dronning i et fremmed land og ved et hof, hvor der er et utal af skjulte dagsordener og intriger. Samtidig fester kongen åbenlyst med luderen Støvlet-Katrine i det københavnske natteliv og bliver mere og mere uligevægtig. Caroline Mathilde indleder en affære med livlægen Struensee, og deres to lidenskabelige år sammen er siden skildret i bøger, teaterstykker og spillefilm. Det ender dybt ulykkeligt med Struensees henrettelse og Caroline Mathildes deportation til Celle i Tyskland. Her dør hun uden sine to børn. Kun 23 år gammel.

13:25  

Kærlighed til keramik (4:6)
Kærlighed til keramik (4:6) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Dreja - en kärlekshistoria) Modellering går ud på at bygge med lerpølser, som man sætter sammen. Fordi væggene ofte bliver tykke, skal leret tørre langsomt og jævnt. Ellers kan der opstå revner. Mød Anabelí Brancusi, der bygger kvindekroppe så store, at de knap nok kan være i en keramikovn.

13:55  

Til gudstjeneste med Paula Larrain i Hellig Kors Kirke
Til gudstjeneste med Paula Larrain i Hellig Kors Kirke Kristendommens retorik er noget helt særligt. Og noget der optager Nørrebro præst Jens Andreas Christensen meget. Derfor har Paula Larrain i dag inviteret litteraturhistoriker Erik A. Nielsen med til gudstjeneste. Sammen taler de nærmere om forbindelserne mellem litteratur, billedkunst og teologi.

14:55  

Tro, Håb & Kriser: Jeg er vred på Gud (4:4)
Tro, Håb & Kriser: Jeg er vred på Gud (4:4) Valdemar har levet isoleret i snart 7 år efter en knoglemarvstransplantation. Signe kæmper med at blive sig selv igen efter en hård kræftbehandling. Begge kommer de til Lotte, for at tale om den meningsløshed og afmagt, der kan følge alvorlig sygdom.

TVR

12:05  

Rabalder
Rabalder Therese har et godt øje til Kris. Gruppen tager ham med sig på telttur, og jalousien begynder at rumle hos Jonas. Da uvejret kommer ind fra havet, bliver teltturen langt mere uhyggelig, end børnene havde regnet med.

12:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:30  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:40  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:55  

Monster Buster
Monster Buster Emilie er rigtigt træt af den dumme fantasi-zombie, der kommer ind af hendes vindue. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

12:55  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!

13:15  

Ramasjang Mysteriet (3)
Ramasjang Mysteriet (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:45  

Onkel Rejes fede sommerferie (4)
Onkel Rejes fede sommerferie (4) Onkel Reje beslutter sig for at blive ren og lækker til babyen kommer. Krølle skal hjælpe med at trække hår ud af ørene og så skal Onkel Reje have noget så sjældent som et bad. Det er dog ikke noget helt almindeligt bad, der er tale om, men et der kræver både øl og en smuttur på tanken. Det viser sig dog at være lidt af en udfordring at tage bad, når ens nabo hader børn og har bestilt en ninja til at tilintetgøre én.

13:55  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den sure mand elsker sur kaffe. Han har stjålet børnenes soveposer og bruger dem som kaffefiltre, så han kan lave 100 liter kaffe. Men Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få soveposerne tilbage.

14:10  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

14:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire

DR1

16:05  

Historien om Grønland og Danmark (4:4)
Historien om Grønland og Danmark (4:4) Årene 1960-1979 Grønland skal være et moderne land på højde med Danmark, og i 1960'erne rejser tusindvis af danskere til Grønland for at opbygge samfundet. Mange grønlændere forlader deres gamle liv i bygderne og skifter fangst og jagt ud med et job i fiskeindustrien og en lejlighed i byen. Men under overfladen lurer oprøret. For det er ikke alle, der mener, at man kan bygge et lille Danmark i Grønland.

17:05  

Sanditon II (6:6)
Sanditon II (6:6) Britisk dramaserie efter Jane Austens ufuldendte roman. Alisons romantiske drømme er knuste, og hun gør sig klar til at rejse fra Sanditon. Charlotte funderer over, hvordan livet på Heyrick Park kommer til at forme sig. Og da Sidney Parkers ejendele ankommer til Sanditon, gør Georgiana en chokerende opdagelse. Esthers fremtid ser mørk ud, efter Edwards skumle planer har båret frugt. Med så meget på spil, hvordan vil kvinderne tackle de udfordringer, de går i møde?

DR2

15:25  

Djævlebrigaden
Djævlebrigaden Amerikansk krigsfilm fra 1968. (The Devil's Brigade) I 1942 opretter de allierede en gruppe, der skal operere bag fjendens linjer. Gruppen er bredt sammensat af elitesoldater og det værste udskud, og opgaven med at få dem til at arbejde sammen som en enhed tilfalder den elskværdige oberstløjtnant Frederick. Medvirkende: William Holden, Cliff Robertson, Vince Edwards m.fl. Instruktion: Andrew V. McLaglen.

17:30  

Operarejsen (7:8) - En tur i Berlin-hegnet
Operarejsen (7:8) - En tur i Berlin-hegnet Inden trioen kan komme ind og se Beethovens 'Fidelio', skal de finde indgangen til en hip campingplads midt i Berlin, som Rasmus har fundet. Frederik og Allan er langt fra tilfredse.

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Hey Duggee (37)
Hey Duggee (37)

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:52  

Simon III
Simon III

15:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

16:25  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder kridtkunsten + Vovserne redder den varme kartoffel

17:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (6)
Onkel Rejes sørøvershow II (6) Dr. John har kidnappet Albertes veninde Mathilde for at koge hende om til tandpasta. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Verdens Frækkeste Møgunge, en lille bitte hammer der kan slå meget hårdt og en tur til det muntre køkken i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:15  

Trex
Trex Stemmen rammer et svært punkt for Trex. Et så svært punkt, at da Simon forsøger at hjælpe Trex med at tjekke den, ender det med at Simon får en ny frisure.

17:20  

Stop!
Stop! Det er sengetid, men Maja er slet ikke træt. Hun prøver alle de tricks af, der findes, for at blive længere oppe, men far viser hverken nåde eller forståelse. Hun må tage drastiske midler i brug for at få ham til at forstå, hvordan det føles.

17:30  

Vennerne og det grønne lys 3 (6:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (6:20) Vennerne vil hjælpe Clora med at finde den anden halvdel af ringen, så hun kan få den med tilbage til Thalia. Samtidig får Hugo en trist nyhed af sin far.

17:40  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

17:40  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

17:42  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

17:48  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) DiktaThor har altid drømt om at have magten over Bakkeby, men hvad sker der, når han så pludselig bare får den? Efterhånden bliver drøm til mareridt for ham, for hvad skal han så stile efter, og hvad stiller han op med alle Bhilkhanernes dumme spørgsmål?

17:50  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) Bakkeby er stået op til en frygtelig larm; der er nemlig ikke kun én men TO skurke på spil, som kæmper om magten - DiktaThor og Cleopatra. Sprinter får sin sag for med både at redde byen og med at skabe fred mellem de to skurke, som viser sig at være intet mindre end bror og søster!

17:55  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Bum har udtænkt sin hidtil største plan, og det kræver ikke alene en superhelt, men også at både venner og fjender går sammen, hvis Bhilkha skal reddes ...

DR1

18:00  

Spise med Price, egnsretter: Fyn
Spise med Price, egnsretter: Fyn På jagt efter egnsretter. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I dagens program skal vi til Fyn og lave Boghvedegrød, Prossekage, Maksintorsk og Løwtenspandekanger. Brødrene kommer også i klammeri med en fynsk knallertbande, og Adam får sig en ufrivillig tur i havnen.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:01  

Vilde vidunderlige Danmark - Almindelig rovedderkop
Vilde vidunderlige Danmark - Almindelig rovedderkop En hanedderkop vil gerne parre sig, men det kan være en farlig leg. Hunnerne er nemlig berygtet for at tage livet af hannerne, hvis de kommer for tæt på. Men det kan hjælpe at tage en gave med til sit stævnemøde og håbe på, at den lunefulde hun kan lide, hvad hun får.

19:05  

Vores mystiske planet (2:5)
Vores mystiske planet (2:5) New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) Vores planet gemmer stadig på mange mysterier. I 2009 opdager havbiologer noget usædvanligt. Den største samling af hvalhajer, man nogensinde har set. Mere end 400 af dem. Og alle samlet ét sted. Lige ud for Mexico. Men hvorfor er de her? For at finde svaret må vi begive os ud på en episk rejse til en svunden civilisation og dens hellige undervandsverden. Hjemsted for uhyrer og fremmede livsformer.

19:55  

Krag & Virkner (1:4)
Krag & Virkner (1:4) Historisk dramadokumentarisk serie om Jens Otto Krag og Helle Virkner. Statsministeren og filmstjernen bliver et par - måske århundredets kærlighedshistorie. Krag er et politisk talent, der vil ændre det fattige Danmark, han vokser op i. Virkner er en ung ambitiøs skuespiller, som skal navigere i en verden styret af mænd. Da de møder hinanden, ændrer det både deres og danskernes liv. Det ambitiøse og glamourøse par får over tre vigtige årtier stor indflydelse på Danmarks udvikling.

DR2

18:15  

Operarejsen (8:8) - Rossini i pølseenden
Operarejsen (8:8) - Rossini i pølseenden På La Scala i Milano skal Frederik, Rasmus og Allan se en sidste opera, inden turen går hjem til Danmark; Rossinis 'Italienerinden i Algier'. Og Rasmus kokkerer et perverst sidste måltid.

19:00  

Zachary & Harpens kraft
Zachary & Harpens kraft Den unge harpenist, Zachary Hatcher, fremtryller franske klange af Debussy og Ravel sammen med kolleger fra DR Symfoniorkestret i DR Koncertsalen. Medvirkende: Zachary Hatcher - harpe, Austin Lee Hansen og Kern Westerberg - violiner, Michael Grolid - bratsch, Einar Everss - kontrabas, Cansin Kara - cello, Ulla Miilmann - fløjte, Pedro Lopez - klarinet.

19:45  

Soundtrack Service med Han Duo - musik fra spil
Soundtrack Service med Han Duo - musik fra spil Elias Eliot & Jacob Ege Hinchely fra Han Duo præsenterer de bedste hits fra spil med DR Symfoniorkestret.

20:00  

Forsvundne verdener og skjulte skatte (2:3) - Løvemennesket
Forsvundne verdener og skjulte skatte (2:3) - Løvemennesket Britisk dokumentarserie fra 2019. (Lost Worlds and Hidden Treasures) En rejse i fodsporene på arkæologerne, som opdagede den 40.000 år gamle skat: Løvemennesket. Skatten er den første kendte genstand, der er bygget på fantasi og et startpunkt for kunst og religion. Historien om figuren er også historien om et af nyere tids mørkeste kapitler, hvor arkæologiske fund blev brugt som nazistisk propaganda.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:03  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:10  

Zorro (1)
Zorro (1) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:43  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

18:45  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

18:50  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

19:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Strandet i Rum.... Lejrskolen

19:15  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:40  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:36  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:37  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Tobias Hansen

22:10  

Hvem myrdede Alan Conway? (4:6)
Hvem myrdede Alan Conway? (4:6) Britisk krimiserie fra 2022. (Magpie Murders) To begravelser er planlagt. Den ene for Sir Magnus Pye, den anden for Alan Conway. Andreas presser Susan for at flytte med til Kreta, mens hendes chef Charles ønsker, at hun siger ja til jobbet som direktør, når City World Media køber forlaget. Sammen tager Charles og Susan til Alans begravelse. Men der venter Susan flere meget ubehagelige overraskelser efter begravelsen.

23:00  

Maria Wern: Fremmed fugl (1:4)
Maria Wern: Fremmed fugl (1:4) Svensk krimi-miniserie fra 2008. (Maria Wern: Främmande fågel) Maria Wern vender tilbage på jobbet som vicekommissær i Gotlands politi efter et halvt års orlov. Den unge politikvinde kastes direkte ud i en drabssag, da en ukendt mand findes likvideret på en strand. Samtidig står det pludselig klart, at Gotland er blevet ramt af et udbrud af fugleinfluenza. Nu må alle ressourcer sættes ind på at begrænse smitten, inden det er for sent.

23:45  

Wallander: Genfærdet
Wallander: Genfærdet Svensk krimi fra 2010. (Wallander - Vålnaden) En mand og en kvinde omkommer, da et hus brænder ned efter en gaseksplosion. Wallander går på jagt efter brandstifteren, og den erfarne politimands efterforskning blotlægger et snirklet spind af bedrag og hemmelige kærlighedsaffærer. Kurt Wallander: Krister Henriksson. Katarina Ahlsell: Lena Endre. Lars: Dejan Cukic. Kim Kristensen: Iben Hjejle. Instruktion: Mikael Marcimain.

DR2

21:00  

Kim Larsen - folkets sanger
Kim Larsen - folkets sanger Dansk dokumentar fra 2015 Kim Larsen er Danmarks ubetinget største sangskriver. Fra sine allerførste plader synger slumpoeten fra Christianshavn sig direkte ind i danskernes hjerter med sine moderne folkesange. Men da Kim Larsen vil tage de næste skridt mod stjernerne, kommer hans talent paradoksalt nok til at stå i vejen for hans succes. Ny dokumentar om Kim Larsen, med nye versioner af hans sange ved bl.a. Kwamie Liv og Carl Emil Petersen (Ulige Numre). Tilrettelagt af Janus Køster-Rasmussen og Michelle Francati. Sendt første gang 24.10.2015

22:00  

Kulturelt: Det danske lig er en ung blond pige
Kulturelt: Det danske lig er en ung blond pige Stereotypen på offeret i en krimi er en ung, hvid, smuk kvinde. Den myrdede kvinde er et af de mest udbredte motiver i underholdningsindustrien og i kunsthistorien. Et aktuelt teaterstykke arbejder med den myrdede kvinde som en æstetik, en økonomi og et modefænomen. Men sådan forholder virkeligheden sig langt fra. Hvorfor har vi som samfund skabt et billede af offeret som en ung, blond kvinde?

22:20  

Filmselskabet Delight: Intet
Filmselskabet Delight: Intet Det danske ungdomsdrama 'Intet' er en bister og eksistentiel fortælling om en skoleklasses jagt på meningen med livet. DR's filmeksperter Maria Månson og Per Juul Carlsen har været i biografen.

23:00  

Tæt på sandheden (11)
Tæt på sandheden (11) Claus Hjorts skæbne blev denne uge afgjort af et blindt Folketing. Men er der overhovedet tale om en hemmelighed? Og hvor stor en landsforræder er han egentlig? Mens inflationen når nye højder, slås de folkevalgte om løsningen, som tilfældigvis tilgodeser egne vælgere - så man må høre sandheden fra børn og fulde folk. Og så har Enhedslistens årsmøde sået tvivl om deres politik i forhold til EU og Nato, så en inkarneret vælger tager ud for at blive klogere.

23:30  

Krypto - Velkommen til 2040
Krypto - Velkommen til 2040 Hvis man skal tro Bitcoinpiraten, så kommer den virtuelle verden i fremtiden til at betyde mere end den analoge. Et dansk spilfirma kan bakke op om den påstand. Indtil videre har de solgt virtuelt land i deres computerspil for 1,2 milliarder kroner - og spillet er slet ikke udkommet endnu.

TVR
DR1

01:15  

Fader Brown VII (9:10)
Fader Brown VII (9:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Kemblefords fugleentusiaster tager på tur, men udflugten ender tragisk, da den lokale godsejer findes kvalt.

01:20  

Fader Brown VIII (1:10)
Fader Brown VIII (1:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) En mystisk sabotør forsøger at forhindre Kemblefords kor i at vinde De Tre Grevskaber-konkurrencen. Mens koret kæmper mod uret for at nå frem til konkurrencen, forsøger fader Brown at opklare, hvem det er, der er ude efter dem.

02:00  

Nak & Æd - en sneskohare i Alaska (10:10)
Nak & Æd - en sneskohare i Alaska (10:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er stadig i Alaska. Det er efterår, og kulden har sat ind. For at holde varmen begiver de to kammerater sig ud frosten for at få fat i en sneskohare til at putte i gryderne. Per Kauffmann er klar til at hjælpe, men det er ikke nemt at få den lille hare på kornet, når den helst vil blive i busken, og fingrene ryster af kulde. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

02:05  

Fader Brown VIII (2:10)
Fader Brown VIII (2:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Den excentriske biavler Beattie May beslutter at lave en tilføjelse til sit testamente - i fald der skulle ske hende noget uventet. Den består af en gåde, der skal føre hendes adoptivsøn Shambu til en værdifuld juvel. Det uventede sker - Beattie findes myrdet i sin seng. Da Shambu anholdes for mordet, er det op til fader Brown at finde ud af, om det virkelig er ham, der er gerningsmanden.

02:05  

Fader Brown VII (10:10)
Fader Brown VII (10:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Lady Felicias diamanthalskæde bliver stjålet. For at få den tilbage må fader Brown søge hjælp fra en gammel bekendt.

02:45  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:00  

Præsidentens blodige narkokrig
Præsidentens blodige narkokrig Amerikansk doku-thriller fra 2019. (On the President's Orders) En skildring af den filippinske præsident Rodrigos Dutertes nådesløse krig mod både pushere og narkomaner i slummen i Manila. Krigen har kostet tusindvis af mennesker livet, og daglige skyderier indgyder frygt i kvarteret. Dokumentaren viser begge sider af konflikten ved at følge familier fra Manila og lederne af politiets dødspatruljer, der stadig jager i slummens gader.

TVR

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, HERLEV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0521151214